Belvárosi Napok Gödöllő

xasqtc.com

Einhell Budapest Mázsa Tér - Einhell Hungária Kereskedelmi Kft. | (06 1) 303 9401 | Budapest

  • 6 OF. Eredeti használati útmutató. Felhasználóbarát útmutató ID: #05002 - PDF Free Download
  • Einhell budapest mázsa terms
  • 🕗 Nyitva tartás, 5-7, Mázsa tér, tel. +36 30 685 2162

Időben ürítse ki a szecskagyűjtő dobozt, hogy az ne teljen meg túlságosan. VIGYÁZAT! Sérülésveszély! A kerti aprítógépben egy késhenger forog, amely akár sérülést is okozhat. −− A szecskagyűjtő rögzítése és levétele előtt kapcsolja ki a kerti aprítógépet. A kiürítése a következőképpen történik: 1. A szecskagyűjtő doboz 5 kioldásához tolja lefelé a biztonsági kapcsolót 4. Előre húzva vegye ki a szecskagyűjtő dobozt. Tisztítás, ápolás és tárolás FIGYELMEZTETÉS! Áramütés veszélye! A benyomuló víz elektromos áramütéshez vezethet. −− A kerti aprítógépre ne spricceljen vizet. −− Mindenképpen kerülje, hogy víz jusson a kerti aprítógép belsejébe. FIGYELMEZTETÉS! Sérülésveszély! A vágóeszköz még a motor kikapcsolását követően is tovább járhat: −− A vágóeszköz karbantartása során vegye figyelembe, hogy az indító mechanizmus miatt még tovább járhat, akkor is, ha a motor a fedél zárján keresztül nem jár. −− Ha a kerti aprítógépet karbantartás, tárolás vagy alkatrészcsere miatt kikapcsolja, akkor bizonyosodjon meg afelől, hogy az energiaforrás ki van-e kapcsolva, és hogy kihúzta-e a hálózati csatlakozót.

einhell budapest mázsa ter.com

Letölthető az App Store-ból Szerezd meg: 60 m Egyszerű használat Intuitív használat, felhasználóbarát kezelőfelület. Távolság, terület, térfogat Egyszerűen megmérheti, és akár azonnal össze is adhatja vagy kivonhatja az egyes távolság-, terület-, és térfogat értékeket. Max. 60 méteres tartomány Lézeres távolságmérőinket más-más munkatartománnyal terveztük, így egészen biztosan megtalálja a munkához legalkalmasabb eszközt. Több referenciapont Tegye a készüléket a sarokba, és igazítsa a falhoz: a mérések még a nehezen hozzáférhető, szűk helyeken is pontosak lesznek.! d d Pitagorasz-tétel funkció Hosszúság és magasság indirekt számítása a mérési pontok felhasználásával. Rendkívül hasznos, ha a területet csak nehezen, vagy egyáltalán nem lehet megközelíteni. Részekre osztás funkció Az előre betáplált szakaszokat pontosan kimérheti a készülékkel, így tökéletes segítség pl. kerítéselemek és/vagy oszlopok telepítéséhez. Biztonsági (safety) funkció A lézersugár bekapcsolásához kétszer kell megnyomnia a kapcsológombot.

−− Ne használja a kerti aprítógépet, ha a főkapcsoló nem működik kifogástalanul. FIGYELMEZTETÉS! Veszélyes a gyermekekre és a korlátozott fizikai, érzékszervi vagy mentális képességű személyekre (például az idősebb emberekre, és azokra, akik nincsenek fizikai vagy szellemi képességeik birtokában) vagy azon személyekre, akik nem rendelkeznek megfelelő tapasztalattal és tudással (például a gyerekekre). Gyermekek nem játszhatnak a kerti aprítógéppel. −− A kerti aprítógépet kizárólag felnőttek használhatják. −− Soha ne engedje, hogy gyermekek és korlátozott fizikai, érzékszervi vagy mentális képességű vagy tapasztalatlan és kellő ismeretekkel nem rendelkező felnőtt személyek használják a készüléket. −− Működés közben ne hagyja felügyelet nélkül a kerti aprítógépet. −− Ne engedje, hogy a gyerekek a csomagoló fóliával játsszanak. Játék közben belegabalyodhatnak és megfulladhatnak. −− Az apró alkatrészeket tartsa távol a gyerekektől. Lenyelés esetén fulladásveszély. −− A jelen használati útmutatóban szereplő utasítások mellett az illetékes jogalkotó általános biztonsági és balesetvédelmi utasításait is be kell tartani.

Fúrógépek új generációja - Ezermester 2015/10

  1. Microbit letöltő program data
  2. Www takarékbank hu go
  3. Ii kerületi polgármesteri hivatal b
  4. Bose 700 soundbar ár 15
  5. Hány hét a terhesség
  6. Motor kiállítás 2020 interior
  7. Joico hajszerkezet újraépítő kezelés vélemények
  8. Latexmentes óvszer
  9. Omega koncert miskolc megyei
  10. Mikrofon zajcsökkentő program
  11. Nevjegyek mentes telefonról gmail be read
  12. Mopsz kiskutya eladó miskolc
  13. Lehel utca 59/c
  14. Lovas regisztrációs játékok
  15. Cifra palota játszóház miskolc 9